Onze bestelvoorwaarden:

Bestellen kan via onze webwinkel op www.deboulanger.nl.
Bestellingen die wij dinsdag t/m vrijdag uiterlijk 13.00 uur ontvangen, kunnen de volgende dag worden afgehaald in onze winkel in Rhoon.
Bestellingen kunnen via ons afhaalpunt in de winkel snel worden afgehaald. Bestellingen staan altijd klaar in een papieren tas.
Bestellen is alleen mogelijk vanaf € 6,00.

Bezorgen

Bezorgen uitsluitend in schoolvakanties mits aangegeven via de website en/of social media.
Bezorgen in Rhoon, m.u.v. de wijken: Buitengebied Rhoon en Portland.

Bij bezorgen vooraf doorgeven en betalen via onze webshop of in de winkel. In de webshop vind je de optie: bezorgen/afhalen. De bezorger heeft nooit contant geld bij zich en betaling bij de bezorger is niet mogelijk i.v.m. de veiligheid.

De bezorger heeft geen extra producten bij zich voor losse verkoop.

Tijdsblokken kunnen snel vol zitten.

De bezorger belt aan en wacht tot u opendoet. Wanneer er niet wordt opengedaan wordt de tas neergezet op eigen verantwoordelijkheid.

Privacybeleid

Wie zijn we
De Boulanger, gevestigd aan de Rijsdijk 11, 3161HK in Rhoon, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.deboulanger.nl
Rijsdijk 11
3161HK Rhoon
info@deboulanger.nl

Overzicht van persoonsgegevens die wij verwerken.

  • Voor -en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt door een profiel op deze website te maken.
  • Bankrekeningnummer

Gebruik van verzamelde gegevens
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.  In ons privacybeleid leggen we uit welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van onze website en onze webshop met als doel om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is en voor het afhandelen van uw betaling. Door gebruik te maken van onze webshop geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

De Boulanger respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.