De Boulanger

Alles is brood. In ieder geval in de wereld van de familie Bienefelt. Peter en Natasja delen niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook voor het bakkersambacht.

World Master Baker

Toen Peter de titel ‘World Master Baker’ verkreeg, was hij immers al eigenaar van Atelier du Pain. Vanuit het broodatelier adviseert Peter bakkers van over de hele wereld.

Broedplaats voor brood

Met oog op innovatie organiseert hij tevens masterclasses vanuit het atelier om samen met hen nieuwe broodsoorten te ontwikkelen en door middel van een optimaal proces tot het beste product te komen. De zoektocht naar extremen in combinatie met respect voor eerlijke producten en processen, maakt Atelier du Pain dé broedplaats voor broodproducten van de beste kwaliteit.

Microbakkerij

De ambitie om verbeterde recepten te ontwikkelen voor de bakkersbranche uitte zich wederom in de proefbakkerij die Peter en Natasja bouwden in de garage van hun woning. Deze proefbakkerij fungeerde tot voor kort als microbakkerij. De lokale vraag naar ‘lekker brood’ werd echter zo groot dat er behoefte ontstond aan een échte bakkerswinkel. Oftewel De Boulanger!

“Wist je dat

broodproducten

geschikt zijn vóór ieder

moment? Van ontbijt

tot diner en borrel!”