Van di. 12/12 t/m do. 14/12 2023 organiseert De Boulanger een Kerstpakkettenmarkt waarbij werknemer en werkgever de kans krijgt om d.m.v. het uitgeven van Breadcoins ieder voor zich het perfecte Kerstpakket samen te stellen. Op de Kerstpakkettenmarkt staan lokale ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan met o.a. wijn/ bier, chocolade, wildvlees, kaas/noten, lokale producten en uiteraard (desem)producten. Voor elk wat wils dus en genieten van lekker eten en drinken doen we allemaal graag.

De avond zelf is even een samenzijn voor werknemer en werkgever en wordt uiteraard verzorgd met een hapje en een drankje. Bovendien krijgt iedereen een tas waarin zij de uitgekozen producten kunnen doen en meteen mee naar huis kunnen nemen.

Wilt u als ondernemer even ontzorgd worden en niet hoeven nadenken over een origineel Kerstpakket? Wij helpen u graag verder. Voor meer informatie of het reserveren van een tijdsblok voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met Peter / Natasja Bienefelt – 06-82387993.

Locatie: (Café) De Boulanger – Rijsdijk 11 – Rhoon

*De Breadcoins worden vooraf afgenomen door werkgever en hebben een bepaalde waarde. De Breadcoins verliezen hun geldigheid na het evenement. Reserveren verplicht.

(Café) De Boulanger is geopend van woensdag t/m zaterdag van 8.00 - 16.00 uur. Vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Over De Boulanger

De Boulanger
Rijsdijk 11
3161HK – Rhoon

T: 06-82387993
E: info@deboulanger.nl