Deze week een speciale samenwerking bij ‘t Kaasplateau en De Boulanger. Donderdag, vrijdag en zaterdag regelen wij de pizzadegen en ‘t Kaasplateau 4 soorten kazen om er thuis 2 heerlijke pizza’s Quatro Formaggi van te maken. Vier soorten kaas:

  • Gorgonzola,
  • Crosta Lavata,
  • Mozzarella di bufala en
  • Provolone.

Onze pizzadegen zijn op Napolitaanse wijze gemaakt en zijn tot en met zondagavond houdbaar in de koelkast en invriezen kan ook. Bereidingswijze:

Voor gebruik de pizzadegen twee uur van tevoren uit de koeling halen en op kamertemperatuur laten komen. Het deeg uitdrukken en uithangen totdat er een mooie ronde vorm ontstaat. De kazen kunnen erop en vervolgens in een hete over op 220-230 graden totdat hij mooi van kleur is. Uiteraard kunnen onze pizzadegen ook in de houtskooloven of op de BBQ op een pizzasteen.

De kant en klare pakketten zijn voor ruim 2 personen en af te halen bij De Boulanger of bij ‘t Kaasplateau. Alleen deze week.