Weekoverzicht Week 35

Afgelopen dinsdag was Boer Ayoub in De Boulanger in Rhoon voor opnames om het Burgermeestersontbijt te promoten. In het promotiefilmpje laten de boer, de bakker en de molenaar op ambachtelijke wijze hun vak zien om het brood en het bakkersvak te promoten. Het Burgermeestersontbijt is een onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt waarbij het welzijn en de gezondheid van kinderen voorop staat. Een goed ontbijt is een goed begin van de dag. Veel kinderen ontbijten niet of ongezond voor zij naar school gaan.

De sollicitatiegesprekken n.a.v. de openstaande vacatures staan ingepland voor komende week. Altijd weer leuk en inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk in ons ambachtelijke team te verwelkomen.

Er staat weer een mooi artikel van Wereldkampioen Peter Bienefelt over ‘omrijbrood’ van De Boulanger in het vakblad ‘De Bakkerswereld.’ Ook wordt hierin het Café De Boulanger nog even aangehaald. Genieten van een luxe opgemaakte boterham of een gevulde broodplank is zeker de moeite waard.

En er wordt achter de schermen hard gewerkt aan uitbreiding en dus een nieuwe uitdaging. Hierover binnenkort meer.

Kortom: De Boulanger is altijd in beweging.

(Café) De Boulanger is geopend van woensdag t/m zaterdag van 8.00 - 16.00 uur. Vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Over De Boulanger

De Boulanger
Rijsdijk 11
3161HK – Rhoon

T: 06-82387993
E: info@deboulanger.nl